sweat

några dagar sen
Suttit ute och solat med shabi hela dagen. Det har varit helt vindstilla och skit varmt på ballen! gör gött. Nu ska jag dra fram min rosa skurmopp och moppa golvet, hur skaj? minns inte när de gjordes sist, de är ju så tröökit vaaahh! efter de ska jag hoppa in i duschen seeeen invänta min africana pizza med curry banan och kyckling.. mmmmmmmmmmm! sicken go go dag!

easter weekend

Precis kommit in från solen. Direkt efter jag kom hem från jobbet idag bytte jag ut jobb kläderna mot bikini och har suttit ute tills nu. Så jäkla skönt!

Har haft en bra påsk helg annars. Med lite jobb, middag och utgång. Inveg mina zhob skor från nellan i lördas. Vååååååååår! En note till mig själv och er som har såna.. take it easy på kullersten och stenplattor!!! hahaha, jag snubblade till på såna ett x antal gånger. Folket omkring mig fick sig ett göttit skratt iaf, de är huvudsaken. Nu, käka grillat (ännu mera vår!) sen ut och koooora bil med pappsen.

slut som artist

Haft en bra bra bra dag på jobbet idag. De har gått som en dans, lärt mig en hel del nytt nu faktiskt. Nu är jag gööör trött. Skulle ge mig på att fixa ett par brallor förut, de slutade med ren kaos. Helt ojämt och svin fult. Så går de sörrni när man är trött och ivrig och vill bli klar på 5 min. ajaaaa! Får bli en film nu sen lite Bb.

thursday

Måste nog vara världens segaste just nu. Vaknade klockan halv nio helt utan att ställa klockan idag, sen dess har jag hållt igång hela dagen tills nu. Åkte in en vända till stan sen efter de hängde jag lite med Nathalie och Ellen som skulle ut och parta ikväll. Skulle egentligen ut idag jag med men de får bli lite jobb i morgon istället. Tvätta fejjan, dra på sig mjukis, poppa popcorn och invänta big brother.. de lät gött!! jag gört.

basic

bikbok, bikbok, converse, ray ban, chicy. Lite brådis, nu mot stan en sväng om, sen hem och mysa med mannen.

fancy


imfancy

dynamite



Någon ville se en helbild på jumpsuiten. Där är den! skit go. Nelly, Dry Lake, 6 eller 799 minns inte.

let's go, work

Precis slängt i mig frulle. Trötter som fän! Dags att svida om sen åka till jobbet, efter de hinner jag bara hem och käka sen är de dags för jobb two.

LMFAO



on the floor



Vinpimpel hemma hos Pau, strax beger vi oss ner till stan för att möta upp några fler sen slår vi ner arslet på la vida för lite mer vino.. vi kanske hamnar på bogrens sen också, who knows.

snögga jö


kora bil

Nu ska jag ut och övningsköra med pappa. Yes, jag går all in med körkortet nu! bättre sent än aldrig...

POPPIN'


sunday


Super söndag idag. Sovit bort hela dagen, the hills marathon på mtv, sola och big brother live sen. GÖTT!

a just de, hittade ett redigerings program igår. picnik.com! Behöver inte instaleras utan man bara redigerar bilderna på webben, gööör smidigt! A tip!


tips från coachen

Letat efter ett aprikos aktigt naglack hur länge som helst. Sprang in på Make up store och hitta de perfekta. Linda hette de till och med. Dö fräckt!

RSS 2.0