Good night

Säger godnatt med fade into darkness i hörlurarna. Är helt slut i rutan efter många många många timmar på skaras vetrinär med syrran och hennes lilla bebis Alva och efter de en massa lek och julning och spring med mina små kussar. Alva är pigg och kry igen och mina kusiner tröttare än tröttast. Fin fint! time to sleep

WHAT THE FUCK?

what? sol? idag? yesbox! OM jag njöt..

Soffan igår


De blev en liten utgång igår. Rolig förfest, rolig utgång. Mycket bra kväll! Har legat död i sängen fram tills nu. Bakfull med andra ord, det är fan sällan de händer mig! Vart har denna dagen tagit vägen? äh, de gör inte mig nått. En dag mindre till min något så grymt saknade man kommer hem. Sofia får stå för bilderna idag. Snyggo!

blue love

tröstshoppa mig en ny jumpsuit, en blå. från nellan. jag behövde faktiskt den!

WON'T LET YOU FADE INTO DARKNESS

AVICIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vilken jäkla mutt skit att jag missade han på summerburst, skulle stått och njutit av varenda liten sek. han kickar some rumpa!!!

fridays


väst_bikbok, jumpsuit_topshop, converse. Idag, innan vi skulle in till cittty och släppa av syrran vid tåget och springa en snabb snabb runda i några butiker. Har precis tagit en liten runda med hundarna och nu ska jag ta med mammis på en pw runda, 4 km kör vi idag. I mina reebok easytone studsar jag fram!! C U

lighters


tar ett litet break i min "lilla" städning. fyfan, så här noga har jag inte städat på länge, om jag ens gjort de nånsinn. piskat sängmadrassen, täcket, kuddarna.. allt! ah, ni ser ju kaoset i bak. inte fattat förens nu vilket jäkla dammhav jag sovit i. ska göra likadant i tibban! skulle gått ut idag men var inte alls på något partymode (vad har hänt?????????) så istället sitter jag här, i ett jävligt rent rum och ska snart dra ner fötterna i ett fotbad/massage, sen efter de ska jag fila, måla naglarna och lyssna på den här låten på repeat! (tack pallet, älskarn redan!)

boom

ligger för tillfället helt stupad i sängen med en iskall cola på ena sidan och en godispåse på andra, de är ju trotts allt söndag! regnig sådan till och med.. har precis pussat, pussat, pussat och pussat min man hej då, lyllosen sticker till magaluf i hela 12 dagar med sina kompisar. fusk!! en sista minuten väntar på mig med, för sommaren här är inte så mycket att hänga i granen... nu ska jag sluta dega och börja fixa i ordning här lite!

MYS



Myslördag! vakna upp breve hjärtis, båttur med dom två oseriösa typerna här över (kusin och syster), dom andra två här under (kusin und his görl) + pappsingen såklart och nu grill käk. Fint som fan, sommar som fan.. enda som fattas är den feta solen och dom 30 graderna, men man kan inte ha allt bra på samma gång antar jag. Nu ska jag upp och umgås med mina fina igen sen ikväll umgås med mannen. Får bli film eller kanske LaVida för att dricka lite gött och hälsa på sofia som jobbar i entrén idag.. Myset fortsätter iallafall!

KORT

Snyggt så snyyyggt!! my, ulrikke, angelica.

chilly


sitter uppe och nattsuddar. googlar page, letar going musik, kollar whit osv. borde egentligen sova men kan inte slita mig från google riktigt. försöker hitta den bästa bilden på den perfekta pagen med den perfekta längden. snart så är de dags! de är mycket hår nu för tin.. så äre ibland sörrni! bara massa ointressant tjat i nattmössan nu. Hade bara tänkt visa en idagens dagens, soft och gött. Nu är de dags, natti!

en pw

en gogo morgon pw och lite mys med grannarnas kattvalpar tänkte jag säga.. kattungar! myspys

igår dårå

Jag lyser med min frånvaro här! Har fullt upp med att umgås, njuta av vädret och ha roligt! De fick bli en liten utgång igår, igen! Helt smockat med folk. Hade så jävla roligt. Stampa innanför dörren lite för sent och vaknade lite för tidigt. Legat i sängen iprincip hela dagen och varit jäkligt seg! plöjt igenom favvo bloggarna, hittat några nya, bokat ny frippa tid och ah, gjort så lite som möjligt! söndag...

2snögga


pics-google. inspo, ja! ska ta och gräva fram min biega rock (heter de så?) som jag hitta för 99pix på en utförsäljning för 400 år sen. gu så bra!

bedden

precis lagt mig i sängen efter att ha varit inne i citty på en mysgos fika med nattis ellen och lollan på nya pims. kladdkakan där är inte att leka med. huuur gött som helst att sitta ute på uteserveringar i kvälls solen, bästa med sömmarn, typ. var och såg transformers 3D på bio igår med hjärtis och fanken va bra den var, ett tips tips tips att se den. cuuult med 3D! nu ska jag fortsätta bläddra igenom whit lite till sen är de sovtime. Ska upp tidigt på en pw runda med mina nya reetone. Här ska de tränas rumpa, lår och vader!!

några dagar sen



lång page


så, då va barret klippt! en lång page började vi med, super nöjd. nästa gång får de bli en bit kortare känner jag redan nu. trivs it som firren i vattnet!

RSS 2.0