ZOE



last night


utgång igår. vi körde på en bogrens premiär! rolig förpärla hos sofia och rolig utgång. mucho bra!

Earthquake


Cheers to the fricken weekend

nu är de snart bara en månad kvar till jag + fyra bruds drar till stockholmo!! hotell, shopping och RIHANNA! de kommer bli grymt, så grymt!!

21.50

själv tycker jag inte de är så lattjo att läsa inlägg utan bilder så jag bjussar på en tråkig egopothobooth bild från nån dag tillbaka. fullspäckad dag idag, haft massor att stå i nästan hela dagen. det är inte förens nu jag kan lägga mig ner och ta de chill pill. ska dra på mig mysdressen och glo på kaos i båstad och smälla i mig chips. mys fredag!

idag dåååå!


KERI FT. NELLY



lose control


har precis krypit ner i sängen. är super trött! jag och shabi har städat min lägenhet iprincip hela dagen idag. de va ingen slarv städning idag utan all in städning och fy fan va smutsigt de va. nästa steg är att ta kort i lägenheten sen slänga upp på blocket för jag ska göra mig av med min fina älskade rosa lilla lya. lite små tråkigt men va sjöen eller!! nu är de nog snart dags att sova, ska försöka komma upp i tid för en gångsskull och göra lite nytta. nighty!

00:18


mat rond tre, check! slut ätet för idag, fortsättning följer i morgon.. sköja! lär ju inte va hungig förens sent i morgon. haft mysigaste lördagen på länge, världens underbaraste familj! godnatt.

matkoma

FYFAN!!! vilken matkoma jag har.. tre rätters middag och mys hemma bjuder denna lördag på! syrrans pojkvän älskar och är skit duktig på att laga mat där av tre rätters. först ut var grillat, med salsa (GUDOMLIG SALSA) och grejer. ligger i min säng och är helt utslagen nu, shit pommes. dags att vila upp sig sen går vi på nästa rätt!

rebecca stella


699, nelly. perfectosar, tycker jag!

autumn'11




source-weheartit

ADELE

Jag är inte så mycket för depp musik men lyssna på kvinnans röst, RYSNINGAR!! hur grym är hon inte? SHIT!!

sometimes i get a good feeling, yeah!


babysitter


jackpot

pic angelica. hur snyggt???

RSS 2.0