SÅ FETA


Minns när jag gick omkring med håriga såna här för typ sex år sen. HÅRIGA!?! kan inte fatta att jag ens använde dom då. Dock dog jag lite när mamma visade mig dom här i stan idag, de blev ju bara ännu bättre när jag fick på mig dom.. det var som att gå i tofflor (fast uggsen kan inget slå). Antingen tycker man dom är brutalt jävla gräsliga eller så älskar man dom och de gör jag. Fast dom fick stå kvar i hyllan och se grymma ut när jag drog där ifrån.

höstigt



Friday

Yo! Bra grej de där med att blogga från mobilen.. Har fixat och donat hela dagen. Plockat ihop lite grejs i läggan i kartonger, lunchat med min pojkvän, gått promenad med Sussi och nu sitter jag och Sofia och inväntar idol. Godis och cola joinar oss, så klart!


today's


såg brutalt skitnödig ut på varje bild, därav bortklippt fejja. bralls - bikbok, tröja - zara, jacka - hm, pälsgrej - syrrans, skor - din sko

goodmorning 8.50


äta rostmackor med leverpastej, tända ljus, läsa lite style by och glo på tv. för en gångs skull va de gött att gå upp tidigt!

knitted favs'

zara, zara, hm

we found love


one week left!!! älskar låten och älskar videon. rihanna (och beyonce) måste vara världens vackraste kvinna(or)!

celine bag


jo men visst sörrni, drömma får man ju...

LUXAN!

adrian lux fortsätter att leverera. fin fint! är väldigt busy denna morgon/förmiddag så lyssna på låten och njut så hörs vi mabybaby latero.

my man


känner mig allt annat än pigg och fräsh idag så min man får stå för en 'todays'. Nu, hemmagjord pizza och sen leta upp en film jag ska glo på innan läggdags. är helt slut!!

igår via iphone


nowhere bralls

source - här. haft lite små span på brallsen från nowhere. men eftersom jag har köpstopp till vi drar till el stockholmo har jag endast tillåtit mig själv att titta. idag såg jag dom på ellen och dog lite. dom är feta tycker jag! NU, plugga, köra bil, invänta sofia SEN idol!!

Chillin

Jag och Sofia kör på torsdags mys. Vi har bunkrat upp med godis, cola och en skräckfilm. Bra torsdag!!

todays


en halv


detta är vad jag har att leverera idag. en halv trökig enkel spegel dagens. jag fann ju ett guldkorn i gardisen för några dagar sen, igår hitta jag två nya sådana.. ett utav dom dessa brallor! gamla replayjeans som jag klippte ankel-långa-korta. och trasha vid knäna. blev faktiskt nöjd! nu ska jag återgå till pluggandet sen försöka få med antingen storebror eller syrran på en pw eller springrunda. idag försöker jag leka hurtbulle!

nowhere


idag släpptes elin kling och nhu duongs kollektion på nelly. in och kölla!

AMANDA FONDELL


Fan va grym hon va igår!!

polo


ibland kan man hitta små guldkorn i sin gardis som man en gång tyckt varit svin fult och stått och garvat åt, men igår fann vi varann igen. fem år gammal från hm!

CM


source - här

shoelove

inte fastnat för spetsiga pjux fören jag såg dom här. helt lövely är dom! speciellt till stupisar. mmmmm

knitted and leather


THIS IS WHAT I MADE OF


Tip

Min kära storasyster har efter många om och men skaffat en blogg. CHECK HER OUT, hon behöver readers!

GÖRLZZ

gårdagen bjöd på kräftskiva med massa folk här hemma sen vidare på förfest hos Natta. bogrens levererade mindre bra igår, men vi gjorde de röööligare än va de va. vid halv tre snåret blev de lite mer riv leveransen, bake off med deras gudomliga baugetter och efterdans på sandtorget. de bjöds på grekiskt och house. rivigt, rivigt! varit halvt döing idag så nu är de time tooooo sleeeeep!

+++


träffa pau. möta upp syrran. äta lunch. gå på stan. prova maskar. dö av garv. prova skor. äta cesarsallad. fika med sis and bro (sandra och jimmy). gå en promenad i vasastan. vill bo. bli kär i sekelskiftslägenheter med högt tak och stora fönster. vill ha. umgås.

min fredag lite kort så där!

RSS 2.0