sam edelman II



En närmare titt på mina favvosar. Värda varenda liten krona!

friday


-biljetter till avicii äntligen bokade, så i Mars kommer jag och Sofia bombadera globen. (yes, de va de jag gick upp och fixa i morses.. krigare? yep!)
-lite små shopping och present spaning till syrran som flyttar till götet nästa helg. (:(!!) 
-pizza, mjukis, tofflor, godis, ben and jerrys och Idol.
-Älskar fredagar!!!

håret


i miss it, a lot a lot a lot. och nä, de blev ingen liten dagens. hann inte, hann bli för konstigt ljus och blixt är något jag vägrar. så de får bli i mörn. nu ska jag krypa ner under täcket och sova. klockan är ställd på 8.55 i morgon. ska upp och göra något jag bara gått och väntat på. whooop!

#TTT


hola buddys! här är jag igen, sköj elle? haft lite plugg grejer och annat att stå i där av min otroligt grymma uppning. börjar med att bjussa på en go låt från Rih's nya album. upp och hoppa, headbanga, gå bananaramas, spring runt naken eller gör va fanken ni vill för denna är skööööööööön. kommer nog upp en liten dagens eller så sen.

sneak a peek


lycklig!! mina drömmar har äntligen anlänt, ända från the u.s and a. ligger i min säng med skallebang och bara kollar upp mot min hylla där dom just nu står fint, så fint! om de är löve? tro fan de!

walkietalkie


Inte rört ett piss på mig sen i sommras när jag var inne i mitt pwmode. Har legat rätt mycket på latsidan och jag måste erkänna att man blir jävligt trött och degig av de. Så nu var de dags att snöra på mig mina reetone och knöla in mig i mina tights. Med lite goa låtar högt i öronen gick det som en dans! Känner mig jävligt duktig och pigg nu. Fint som tusan var det också när jag gick förbi stranden. Fina fina höst! 


KCUF


Måttligt arg tjej har ni här!! skulle köpa avicii biljetter och dom släpptes tydligen idag klockan nio. nu vid fyra skulle jag gå in och köpa biljetter och det funkar inte.. går in på aviciis sida och ser att dom såldes slut på fyra timmar. FYRA FUCKING TIMMAR!?!?! och jag skulle inte vara en minut sen sa jag, där fick jag för de! ingen ide att hänga läpp för de och hoppas på att dom fyller på en omgång. tänkte slänga upp en dagens idag men det hann bli kolsvart innan jag ens hann blinka så de får bli i morgon istället. ny polo har jag i alla fall, vit och fräääsch från hm.


u used to hold me


så grym men så mycket fetare live!!

-


we<3it

stockholm











Så, några få bilder från Stockholm och ännu mer få från Rihanna. Vi var jätte nöjda med våra platser men eftersom vi satt så högt upp blev det så jäkla svårt att ta kort med iphonen. Har hur mycket filmer som helst på mobilen från både förbandet och Rihanna. Vet inte hur mycket jag tittat på dom idag och fått rysningar. Allt var så grymt! Vi var super oroliga att Rihanna skulle ställa in för att hon hade gjort de dagen innan i malmö, men oss svek hon fan inte. När vi väl var inne så letade vi upp våra platser. Gick och satte oss och bara var förväntansfulla på förbandet och rihanna. Min systers pojkvän hade berättat för mig att Calvin Harris (grym jävla dj för er som ej vet) skulle vara förband för rihanna men inget han var hundra på. Lamporna släcktes ner, skön musik sätts på och ut ropar han att han heter Calvin Harris, hela globen gick bananas. Han spelar låt efter låt efter låt. Jag och Sofia kunde inte sitta still så vi ställde oss upp och dansa som många andra. Han var så jävla grym! När han var klar, började väntan igen... men den som väntar på något gott.. lamporna släcktes och rihanna kommer ut på en rosa ställning, globen gick ännu mer bananas. Går faktiskt inte förklara hur sjukt jävla bra allt var, måste upplevas. När rihanna kommer till sverige igen är det jag som står längst fram. Igår när jag kom hem tyckte jag att det var så sjukt tråkigt att detta som vi gått och väntat på i nästan ett år var över så jag började leta nya konserter, jag skulle vilja gå på en när någon grym dj spelar och jag hittade faktiskt en grym.. Avicii kommer spela i globen! När biljetterna släpps kommer jag inte va en minut sen.. 

HEMMA

Jag har varit i Stockholm och kom hem för någon timma sen. Är helt slut efter Rihanna, allt gående och lite för lite sömn. Men fy fan va grymt vi har haft de! SJUKT! Jag vill bara se henne igen, igen och igen. Nu ska jag slänga mig i soffan och vila ett tag. Slänger upp lite bilder senare!

RSS 2.0