LOVELY

Knälång, puderrosa, snyggrygg och helt underbar. Min nya favorit, helt klart!

HÖJ


last night

De blev en helt okej kväll igår. Vi stack och mötte upp syrran och hennes homies på glädje, stack vidare till bartömningen på bogrens, sen vidare till la vida och fastnade där sen slutade vi upp på donken, så klart!
-
Idag är de mammis dag <3 De firar vi med grillat och jordgubbar med kolaglass. Göttit!

black and yellow


palleballe

överlycklig!!!!

partymode? de regnar....

är hos Pallet! dricker rose som jag har köpt själv (WOOOOOO),lyssnar på going musik och går lös med camen. ses ute i vimmlet! eller i dimman

day s

tagit pws med syrrans goa dojjor

vaknat upp brevid hjärtat. De absolut bästa som finns!
invigt min keps. perfektooo till dåliga hårdagar

FOR SALE

Hittade en jumpsuit i gardisen som bara har kommit till användning en gång. Inser att jag måste göra mig av med lite grejs (hur mycket de än svider) och bestämde mig för att sälja den, om nån vill ha den då annars är de till för att jag ska behålla den.. jag ser de så!! den är svart, från bik bok, rätt så djup v-ringning ifram, strl xs, en small kan med ha den och priset är 300 pix (org pris, 400).

the sun is so hot

Har tagit de chill hela dagen. Legat ute i solstolen och bara lapat sol! Härliga söndag. Haft mina skånska goa kusiner på besök i helgen så har bara hängt med dom, myspys! Nu ska jag ta tag i att göra de jag har gått och dratt på hela dagen.. rensa gardisen.

vitrosa

bustier, en gåva från sofija (tack fina!) clutch, gina

cinema

Kom hem från jobbet för ett tag sen, blev en liten snabbvisit där idag. Ska lägga mig och kolla på glamourama sen ta en siesta påt! de är jag värd. La precis märke till hur jävla långt mitt hår har blivit.. de gjorde mitt kapa-av-håret a la Ulrikke beslut mycket jobbigare.

ny

Jag idag, lite i alla fall. Facet får inte vara med, har fått en kompis på hakan som skriker HEJ! shabi mobbar mig tack vare den, inte snällt! jackan är ny, grön och oversizad. skit go! sen har den en luva som man kan väckla fram. Gör bra sörrni! Ville först ha en cammo men orkar inte leta mer så denna blev bra, för bra.

frippan

Hur snygg frippa? jag...vill! men vågar inte. Jo! nä!!! kanske... jo! nääääääää..... eller?!! snyggt som fanken är de i alla fall. lär ju behöva sova på saken en natt eller två, tre eller flera.

pic - ulrikkelund.com

right now

Sitter och googlar hur fanken man gör cecarsallader just nu. Sköj va? Åt världens goaste på Glädje så nu vill jag lära mig att göra själv! med kyckling skare va. yum! Har tröttaste hunden i knät, sett henne gäspa 5 gånger på cirka tre min, no kiddin ändå krigar hon för att hålla sig vaken. Nu ska jag ta och bege mig till tibban igen, mysa med mitt hjärta och i morgon träffa Sofia.

wah

poppar lite avicii innan lägg dags.. göttit! jobbar hela helgen, och kanske lite till så bloggen kommer chilla lite! sörrni.

natti!

save the world


Helt okej dag, helt okej!

mobilepics



lite mobil bilder från nån/några dagar tillbaka. umgåtts, myst, solat och haft de gött!

summerburst festival


avicii, david guetta, john dahlbäck, adrian lux m.m.m.m. Jag blir så grymt taggad inför summerburst med syrran and everyboddddy. grymt! måste få ledigt i från jöbbet bara sen sååååååååååååååå

lörday


Nu sticker jag in till city, till pau och dricker rosé i väntan på Nathalie. Efter de får vi se vart vi slår oss ner, la vida, husaren.. nånting! I morgon blir jag 20, WOOOOOOOOO!

penguin


Varit jäkligt effektiv idag sörrni, trotts lite febran. Hunnit med bankbesök, skolbesök och en jäkla massa annat. De ser ut som att jag kanske börjar skola igen i augusti om de går som jag vill. Håller en tumme eller två! Nu, mammas goa pannkakor med glass och sölt.

Vakna!


crochet

hm, 99pix

chippy



RSS 2.0