idagens



iphone



Min lyckade och mysiga julhelg med fint sällskap, fina fina julklappar (TACK <3) och rolig juldagsutgång är nu över och next up är nyår. Aldrig gillat nyår och kommer nog aldrig finna någon speciell kärlek till den heller. Otroligt öveskattad och allt ska vara så hypat.. förra året sa jag till en vän "nästa år ska jag antingen vara utomlands, eller ligga hemma i en jävla mysdress och käka godis och kolla på film, som vilken jävla dag som helst" vi får la se om jag ens gör något av de.... Något som var sjukt kul var juldagen med Natta. Så jävla lyckad och rolig. Dagen efter orkade jag och min pojkvän inte göra många knop, så vi (läs han där) låg och kolla fotboll, victorias secret, sov, sov, sov, sov och kolla en massa filmer hela dagen. Perfecto avslut på en perfecto julhelg! 

fin fin fin


posten kommer. kutar ut. öppnar paketet. provar. lycka. kap. slår in den igen och slänger in paketet under granen.. det får bli en julklapp till mig själv!!

wiz khalifa


mysig kväll med pauis på glädje igår, lite catch up och lite gött att dricka på de, mucho bra! och idag är det ju då lördag, helgen innan löning, helgen innan julafton, så de får bli en skön hemmakväll med någon bra film, lite ansiktsmask, godis, tända ljus och det bästa av allt min pojkvän. och på allt detta får ni en fet låt.

flashbacks





några väldigt få bilder från i sommras.. ooooom jag längtar efter värme, sol, bad, båt, ombo, varma kvällar, utgångar...allt!!

pictures only



amanda fondell

hey ya'll! det har stått still här, i know. Inte haft tid orken lusen, ah ni vet. träffat goingar, myst, tillbringat den längsta tiden jag någonsin tillbringat i en sporthall, hjälpt syster som förflyttat sig till götet och fy fan det är inte så "bara" att flytta, damn..  ja detta var ytte pytte lite av de goa och nu ikväll har jag såklart suttit bänkad och kollat idol finalen. Och ohhh jaaaa va rätt person de va som vann!! Amanda fondell, så grym, så egen och fan vad jag älskar det. Ligger just nu och lyssnar på vinnarlåten på spottan och bara njuter, så bra! häe, jag tror nog detta var dagens leverans. trökigt inlägg men fan, god nattis!


ombre


Älskar den här bilden och älskar hennes ombre! när mitt förbannade barr har blivit långt igen ska jag prova på en liknande. Snyggt som tusan tycker jag!

VS fashion show




Precis haft körlektion, borde sätta mig och göra klart en försenad inlämning och plugga men det får vänta. Äntligen har victorias secret fashion show kommit ut och tro fan jag ska kolla på de NU, som jag längtat!

RSS 2.0