jumpsuit


tjöööööööt bara

Hade världens skit dag tills jag och syrran bänkade oss framför tvn för att se Big brother. En fråga... vart hittar man allt detta folk? säg mig! Hade iaf en riktigt go chill spontan lördag igår som började på pims med nathalie sabina och emma sen fortsatte vi mot la vida och slutade upp på bogrens, bara så där spontant som för de mesta brukar bli lyckat, and yesssssssssss de blev de. Mer sånt! dags att säga adjö till söndagen, godnatt!

lövely musico

Bruno Mars - Grenade
T-pain ft. Chris Brown - Best love song
Chris Brown ft. Chipmunk - Champion
Jessie J - Who you are

NJUT!

sthlm streetstyle

found here göör fint! 10/10

fuckin freeeezin over here

What's up med vädret? för en vecka sen var den där förbannade jävla snön nästan borta och solen gassa som fan. Ah de va vårkänslor i luften sörrni! nu en vecka senare, svin kallt ute, svin kallt inne och en jävla massa snö... jag och vintern går inte riktigt hand i hand, har aldrig gjort och kommer nog aldrig göra! försvinn och hit med plussisar och fetaste solen. Där fick ni väderprognosen! Dags sätta sig på hela ryggen i soffan med 40 koppar varm choklad. yum!

happy valentine's day


weheartit

cozy weekend

syster, middag, en box tre aporna, min man, step up 3d.

hm levererar


Kling för H&M hysterin är över så låt H&M Conscious Collection hysterin börja. 14 April släpps denna underbart fina kollektionen i h&m butikerna. Här ovan ser ni några go bitar! mer finns här

wanted

aaaaaaah, ge mig!!!!!! nu.

jessie j ft b.o.b


klicka på bilden för att komma till låten

RSS 2.0