oh noooooooo

fick en chock när jag var ute och övningskörde med pappa precis - snö! va i helvete?!?!?! jag som nyss hade börjat gilla läget att det var höst.
well well, och ja körkort, det är nog femte gången jag tar tag i det där. att slutföra saker som man får hålla på med ett tag har aldrig varit min grej, utan gått half in sen har jag struntat i det.. men nu jäklar, nu är det all in som gäller. Annars då.. hade en lovely helg med min pojkvän förra helgen, go thai middag och massa mys. we're back on track och jag är världens lyckligaste för de! har nu bockat av en halv jobbvecka så nu har jag helg, ska lyxa till med en lång sovmorgon och american pancakes frukost i morgon bara för jag är ledig. hur göttit? och ja, jag vet inte hur många gånger jag tänkt ta bort denna jäkla bloggen men har kvar den ett tag till som nice tidsfördriv, räkna med lite text, mer bilder, mer fashöön, ah sånt som jag själv tycker är skoj att läsa helt enkelt. Nu duscha sen keeping up with the kardashians! 

instaweeks

lite party, lite mys, lite vovvar, lite puss.. instaphotos! haft goaste helgen, invigt nya övervåningen och haft syrran + sambo + vovvar på besök. Ätit gott och bara chillat. Snart måndag och dags för jobb igen, men först söndagsmysa med my shabi.

fööööööööck

Är de ens någon som kollar in på denna värdelösa bloggen längre? isf, är de någon av er få som vet hur man kan töja ut ett par skor?!?! ja, just dessa på bilden. Fick hem dom för några dagar sen och slet upp paketet som ett litet barn på julafton och glädjen försvann lika fort som den kom. jag-hade-behövt-ha-ett-par-fucking-37or och självklart är dom heeeelt slut. Mamma börja prata om nageltrång och skära upp tån så användning vågar inte ske, än. heeelp moi, dagens stora problem!!

RSS 2.0